Creative Commons

“Egohumanisterne” er frigivet med en Creative Commons CC BY-ND 4.0 licens (Navngivelse-IngenBearbejdelse). Denne licens giver mulighed for redistribuering, kommerciel og ikke-kommerciel, så længe det er foregået uden ændringer af værket, og at værket fremstår i sin helhed og med kreditering forfatteren. Læs mere her: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/ og (juratung) https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/.

På menneskesprog betyder det, at du gerne må downloade bogen og maile den til en ven. Du må også gerne printe og sælge den, hvis du kan få noget ud af det. Du må bare ikke ændre i bogen, og du skal bibeholde kreditering af forfatteren (Kristian Tørning).

Om Creative Commons

Creative Commons er et global initiativ, der sigter efter at hjælpe “kreative” med at dele deres arbejde gennem et juridske licenser, der netop sigter efter deling. Dvs. copy rights der er skræddersyet efter, at man gerne vil dele sine værker og fx tillade andre at digte videre på dem eller tjene penge på dem.

Creative Commons is a nonprofit organization that enables the sharing and use of creativity and knowledge through free legal tools.
via: https://creativecommons.org/

Videoer

Creative Commons: Remix from Creative Commons on Vimeo.

Wanna Work Together? from Creative Commons on Vimeo.