Kristian Tørning

Kristian Tørning (f. 1973), ph.d, er forfatter til “Egohumanisterne – og deres totalitære identitetsprojekt”. Han har arbejdet hos bl.a. Danmarks Radio, Microsoft, Danfoss, PwC og som Lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – samt været Visiting Scholar på Stanford University. I “Egohumanisterne – og deres totalitære identitetsprojekt” forsøger Kristian Tørning at beskrive den ekstreme totalitære humanisme som siden 60’erne har præget den danske samfundsudvikling. Bogen bidrager med en forståelse af den kedelige retning samfundet har taget og søger at belyse årsagerne til bl.a. den destruktive indvandring danskerne har været vidne til de sidste mange år. Med bogen bryder Kristian Tørning samtidigt med den almindelige model for bogudgivelser. Bogen er udgivet under Creative Commons licens, hvilket betyder, at det er gratis at hente og dele bogen. Bogen findes i mange forskellige digitale versioner man kan downloade gratis.

Motivation

Bogen er skrevet af kærlighed til Danmark og forankret i troen på, at vi og især vores børn vil overtage forfærdelige problemer, hvis vi ikke stopper egohumanisternes hærgen.

“Jeg har skrevet denne bog, fordi jeg følte mig drevet af en indre nødvendighed. Den skrev sig selv, også selvom jeg i nogle perioder ikke havde lyst. Det skulle gøres. Jeg måtte skrive den, fordi jeg har børn, og fordi egohumanisterne ødelægger deres fremtid. Jeg har også ofte skænket min morfar en tanke i processen. Han var i en årrække chefredaktør for B.T., men før han nåede dertil deltog han under anden verdenskrig i modstandsbevægelsen. Han skrev for den illegale presse og distribuerede blade. Han skrev det der skulle skrives. Og det gjorde han selvom man ikke måtte.”

Egohumanisterne og deres totalitære identitetsprojekt.